محل لوگو

کتاب تولید پنیر فتا به روش سنتی و صنعتی


این کتاب تالیف آر.کی. رابینسون بوده و شامل 283 صفحه بوده و در هفت فصل طبقه بندی شده است که عبارتند از:

- منشا تاریخی پنیر

- پنیر فتای سنتی

- تولید صنعتی پنیر فتا

- پنیر هالومی

- پنیر های نرم و آب نمکی مصری

- انواع دیگر پنیرهای سفید آب نمکی

- پنیر های تولیدی به روش اسیدی کردن مستقیم


مبلغ قابل پرداخت 15,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 230

برچسب های مهم

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما