محل لوگو

آزمایش ها و تقلبات شیر


این فایل شامل آزمایش های مربوط به شیر خام می باشد و با توجه به اینکه در برخی موارد تقلبات فراوانی بروی شیر خام اولیه دریافتی کارخانجات  معمولا از طرف دامداران صورت می گیرد که از جمله ی آن ها میتوان به اضافه کردن آب به شیر، اضافه کردن نشاسته به شیر،اضافه کردن نمک به شیر،افزودن شیر خشک به شیر،افزودن پرمیت و آب پنیر به شیر خام و ...... می باشد که سعی شده است به کلیه ی روشهای شناسایی این تقلبات و نحوه ی شناسایی آنها پرداخته شود.


مبلغ قابل پرداخت 16,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 487

برچسب های مهم

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما