آرشیو محصولات فایلی
این فایل در مورد روشهای تشخیص مواد غذایی است که شامل مشخصات و روشهای تشخیص فساد برنج، گوشت، ماهی، مرغ ، تخم مرغ و کنسروها می باشدو شامل 30 اسلاید می باشد.
مبلغ قابل پرداخت 9,500 تومان
توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.
برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید
برچسب های مهم
(در صورت وجود مشکل توضیح دهید تا رسیدگی شود)
از ارسال گزارشات پی در پی و بدون دلیل جدا خودداری فرمایید.
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا