محل لوگو

بررسی اثر همزمان موسیلاژ دانه­ های بالنگوشیرازی، ریحان و کربوکسی­ متیل­ سلولز بر خواص فیزیک وشیمیایی و حسی ماست منجمد


بررسی اثر همزمان موسیلاژ دانه­ های بالنگوشیرازی، ریحان و کربوکسی­ متیل­ سلولز بر خواص فیزیک وشیمیایی و حسی ماست منجمد

پاور فوقالعاده عالی و کامل با عنوان بررسی اثر همزمان موسیلاژ دانه­ های بالنگوشیرازی، ریحان و کربوکسی­ متیل­ سلولز بر خواص فیزیک وشیمیایی و حسی ماست منجمددر چهار بخش مقدمه-تاریخچه-مواد و روش-نتایجو پیشنهادات می باشد.تعداداسلاید 45


مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 912

برچسب های مهم

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما